Fotografisanje venčanja

Fotografisanje venčanja

Venčanje dvoje mladih svakako predstavlja jedan od najznačajnijih momenata u životu. Trudeći se da razumemo Vašu ljubavnu priču, svesni napretka tehnologije i kontunuiranog ulaganja u istu, pričamo je nezaboravnim fotografijama i video snimcima koji ostaju uspomena za ceo život i za buduće generacije.

U saradnji sa svojim kreativnim i profesionalnim timom ljudi, nudim Vam kompletno fotografisanje i snimanje svadbenog veselja, prethodnih običaja,  priprema mladenaca kod svojih kuća, svadbene foto-sesije na dan, ili nekoliko dana pre/posle svadbenog veselja (svakako više preporučljivo od fotografisanja na dan svadbe), snimanje i fotografisanje iz vazduha (dronom), izradu fotografija gostima na licu mesta i još mnogo toga.

U nastavku teksta možete da pogledate neke od naših radova, a troškovnik možete naći na dnu stranice.

 

Izaberite paket koji Vam najviše odgovara!

Osnovni paket čine dva fotografa i kamerman. Mladenci dobijaju:

  • obrađene fotografije u digitalnom formatu
  • svadbenu foto-sesiju na izabranoj lokaciji u okolini mesta gde se venčanje održava (ideje za Niš: Niška Banja, Sičevačka klisura, Jelašnička klisura, Oblačinsko jezero, Čegar, Niška tvrđava)
  • montiran video snimak
  • sav materijal na diskovima, u dva primerka

Ovaj paket košta 150 EUR. Uslov je minimum 150 zvanica na veselju. U slučaju da ima manje zvanica, angažovan je samo jedan fotograf, a dodatni se doplaćuje 30 EUR.

Klasik paket čine dva fotografa i kamerman. Mladenci dobijaju:

  • obrađene fotografije u digitalnom formatu
  • dve svadbene foto-sesije: jednu u formalnom izdanju, na dan venčanja (odelo i haljina/venčanica), jednu u “casual” varijanti na izabranim lokacijama u okolini mesta gde se venčanje održava, ili jednu foto-sesiju po izboru na lokaciji do 100 km u jednom smeru od mesta održavanja venčanja (ideje za Niš: Bojanine vode, Sokobanja, Babin zub, vodopad Bigar, kanjon Jerme, kanjon Vučjanke, Vlasinsko jezero)
  • montiran video snimak
  • sav materijal na diskovima, u dva primerka

Ovaj paket košta 220 EUR, bez uslova u pogledu broja zvanica.

Doplata za snimanje dronom – za sve pakete, iznosi 70 EUR.

Premijum paket čine dva fotografa i kamerman. 
Ovaj paket sastavljate sami, prema Vašim specijalnim zahtevima na koje uvek možemo da odgovorimo, jer je fleksibilnost, pored profesionalnosti i kreativnosti, osnova našeg rada. Nudimo Vam kompletno fotografisanje i snimanje svadbenog veselja i pratećih običaja, snimanje dronom, akcionim kamerama, foto-sesije na najrazličitijim lokacijama po čemu smo jedinstveni u regionu (fotografisanje na najatraktivnijim lokacijama za svadbenu fotografiju – Lovćen, Durmitor, Boka kotorska, romantična ribarska sela na Skadarskom jezeru, Dubrovnik, Trebinje – grad sunca, Višegrad, Split, Plitvička jezera, vrelo Bune, Mostar, meandri Uvca, Zlatibor, Tara, Triglavski nacionalni park, dolina Soče, Ohrid, Halkidiki itd.). Ideja je mnogo, mogućnosti da na najlepši način ispričamo Vašu ljubavnu priču su neograničene, i zato se prepustite proverenom timu stručnjaka u oblasti fotografije i video snimanja.

Za sve pakete važi prodaja fotografija gostima na veseljima po ceni od 150 dinara po komadu (u Srbiji). Napominjemo da su i za vreme izrade fotografija angažovani fotografi u sali, jer smo, prateći tehnologiju, kupili mobilnu mašinu za izradu fotografija direktno na licu mesta.

PHOTO-BOOK

Svadbeni photo book je knjiga koja je sačinjena od fotografija sa venčanja. Mogu biti raznih veličina, kvaliteta, izgleda, od sjajnih korica sa štampom, pa do luksuznih knjiga u tvrdom povezu. Nudimo izradu foto knjiga vrhunskog kvaliteta u formatu od 10×10 cm do 30×40 cm. Više informacija na upit.